Φορτηγό-τοποθετημένη Xuzhou Co. γερανών, ΕΠΕ

             Παροχή των έξοχων ποιοτικών τοποθετημένων φορτηγό προϊόντων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Η ποιότητά σας είναι εμπιστευτική, είμαστε ευτυχείς να επιλέξουμε αυτόν τον αξιόπιστο συνεργάτη

—— Minas Gerais

Η καλή υπηρεσία και οι γρήγορες αντιδράσεις σας εκτιμώνται πολύ, τα porducts σας επίσης ιδιαίτερα με εντυπωσιάζονται από την είναι καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

—— S.Sahota

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TM-MG
Αριθμός Υπαλλήλων : >10000
Ετήσιες πωλήσεις : >1,000,000,000 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1989
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

    Φορτηγό-τοποθετημένη η Xuzhou Co. γερανών, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την κατασκευή τέτοιας σημαντικής σειράς όπως τους γερανούς φορτωτών, τα εναέρια οχήματα πλατφορμών εργασίας και φορτηγό ρυμούλκησης, τα οχήματα υγιεινής περιβάλλοντος, το φορτηγό επιθεώρησης γεφυρών, κ.λπ.

    Σαν κατασκευαστή ηγετών του γερανού φορτωτών και του φορτηγού επιθεώρησης γεφυρών στην Κίνα, είμαστε η πρώτη επιχείρηση για να αναπτύξουμε το νεώτερο γερανό φορτωτών σχεδίου, και κοινός περισσότερο από 50% της κινεζικής αγοράς γερανών για πολλά πρόσφατα έτη από τη βοήθεια του προηγμένου σχεδίου, της καλής ποιότητας, της προσεκτικής υπηρεσίας και της ανταγωνιστικής τιμής.

    Η επιχείρηση έχει τη τοπ τεχνική που αναπτύσσει την ομάδα, στερεό ίδρυμα της τεχνικής καινοτομίας και τα προϊόντα που αναπτύσσουν τη δυνατότητα, έχουν διαδοχικό έχτισαν τα τρισδιάστατα συστήματα σχεδιασμού, προηγμένα προϊόντα που ερευνούν και που αναπτύσσουν την πλατφόρμα που συμβολίζεται καθώς συστήματα ανάλυσης μηχανικών με την ανεξάρτητη πνευματική ιδιοκτησία και brainpower. Ο γερανός φορτωτών σειράς και το φορτηγό επιθεώρησης γεφυρών είχαν κερδίσει το «εθνικό ικανοποιητικό προϊόν πελατών», τα προϊόντα είναι τα πολυτιμότερα και αξιόπιστα στους πελάτες. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει το αποτελεσματικό εξουσιοδοτημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 98 στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων δύο εξουσιοδοτημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης.  Η επιχείρηση έχει εκτιμηθεί ως «εθνική επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας», «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας σχεδίων φανών βασική», «ανυψωτικό είδος επαρχιών jiangsu ειδικού ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής οχημάτων», κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zhao

Τηλ.:: 0086-516-66676223

Φαξ: 86-516-80296064

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς