Φορτηγό-τοποθετημένη Xuzhou Co. γερανών, ΕΠΕ

             Παροχή των έξοχων ποιοτικών τοποθετημένων φορτηγό προϊόντων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Η ποιότητά σας είναι εμπιστευτική, είμαστε ευτυχείς να επιλέξουμε αυτόν τον αξιόπιστο συνεργάτη

—— Minas Gerais

Η καλή υπηρεσία και οι γρήγορες αντιδράσεις σας εκτιμώνται πολύ, τα porducts σας επίσης ιδιαίτερα με εντυπωσιάζονται από την είναι καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

—— S.Sahota

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

1 2 3 4 5
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

 • Γραμμή Παραγωγής

        Η επιχείρησή μας επενδύει συνεχώς στη βελτίωση του εξοπλισμού, οι πλατφόρμες PLM και cErp υιοθετούνται για να μεταρρυθμίσουν το σύστημα προϊόντων. Τώρα έχουμε μόνο τον αυτόματο να εγκαταστήσει τη γραμμή σε αυτήν την περιοχή προϊόντων. Τα βασικοί μηχανήματα επεξεργασίας ηγεσίας και ο εξοπλισμός επιθεώρησης μας βοηθούν για να παραγάγουν τα μέρη πυρήνων οι ίδιοι που διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα. Τώρα είμαστε η μεγαλύτερη κλίμακα, η επαγγελματικότερη, καλύτερη επιχείρηση απόδοσης δαπανών του παραγωγού του φορτηγό-τοποθετημένου γερανού, ο φορέας επιθεώρησης γεφυρών, ο εναέριος φορέας πλατφορμών, ο φορέας διακοπής, ο υγειονομικοί φορέας και η δυνατότητα στην Κίνα.

 • OEM / ODM

         Καθώς ένα από το μεγαλύτερο και διασημότερο φορτηγό τοποθέτησε τον κατασκευαστή στην Κίνα, προσφέρουμε την υπηρεσία cOem, την υπηρεσία σχεδίου και την ετικέτα αγοραστών για τα κάτωθι προϊόντα:
  το φορτηγό τοποθέτησε το γερανό συμπεριλαμβανομένου του γερανού βραχιόνων αρθρώσεων, που συμπτύσσει το βραχίονα cran, το φορτηγό διακοπής, τον εναέριο ανελκυστήρα βραχιόνων, και τη σειρά προϊόντων υγιεινής μας.
   

 • Ε & Α

       XCMG έχει καθιερώσει ένα σύστημα Ε&Α με το εθνικά κέντρο τεχνολογίας επιπέδων και το ίδρυμα μηχανημάτων κατασκευής Jiangsu Xuzhou. Το κέντρο τεχνολογίας XCMG ταξινομεί πρώτα στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής στην αξιολόγηση των εθνικών κέντρων επιχειρηματικής τεχνολογίας, και απονεμήθηκε το «εθνικό κεντρικό βραβείο επίτευξης τεχνολογίας». XCMG καθιερώνει το δίκτυο μάρκετινγκ που καλύπτει την Κίνα, και έχει περισσότερους από 280 διανομείς XCMG που παρέχουν στο εξωτερικό τις πανκατευθυντικές υπηρεσίες για τους σφαιρικούς χρήστες. Τα προϊόντα XCMG έχουν πωληθεί σε 158 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Οι μετοχές αγοράς που αποτελούνται από 9 είδη κύριων μηχανών και 3 είδη συστατικών κλειδιών θα ωθήσουν XCMG για να ταξινομήσουν πρώτα στην Κίνα. Εξάγετε τον όγκο και τη συνολική τάξη εξαγωγής συνεχώς πρώτα στη βιομηχανία στην Κίνα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xuzhou Truck-Mounted Crane Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zhao

Τηλ.:: 0086-516-66676223

Φαξ: 86-516-80296064

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς